Skattejakt i Arendal

Skattekart over Arendal. Liker du en utfordring kan du forstørre kartet ovenfor og lete etter skatten på stedet. Hvis du ønsker det litt lettere klikker du på de ulike stedene hvor du får hjelp til å navigere til de ulike stedene og hint for å finne gullmyntene.

Tar du alle postene i sentrum i angitt rekkefølge sentrum er skattejakten ca. 3 km. På Merdø er det ca. 300 meter fra der Merdøferga ankommer til der skatten er. Du velger om du vil ta alle postene eller noen av dem. Du bør beregne 1-3 timer for å ta postene i sentrum og 2-5 timer ekstra hvis du ønsker å ta den siste posten på Merdø. Skattene er digitale penger du samler underveis i den digitale pengepungen. Det finnes en skattekiste på Merdø man kan ta ut en gullmynt fra dersom man finner den. Det er en 100 år gammel ekte skattekiste som står fremme når været tillater det.

Bli med Hummer og Kanari på skattejakt til Merdø

Bli med på en opplevelse for Livet. Vi reiser fra Pollen i Arendal kl. 10. Billetter må forhåndsbestilles minimum 1 time før avgang. Du kan sikre deg billett nå. Billetten inkluderer tur/retur reise til og fra Merdø fra Pollen i Arendal. På Merdø leter vi etter skatten.

Skroll til toppen